Huoneet

Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen, sauna ja uinti allasosastollamme sekä kuntosalin vapaa käyttö. Kaikki huoneet Hotelli Kivitipussa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100 € siivousmaksun. Lisävuoteita on saatavana rajoitetusti – mainitsehan lisävuodetarpeesta varauksen yhteydessä.

Hinnat alkaen:

Yhden hengen huone     85 € / hlö / vrk
Kahden hengen huone    55 € / hlö / vrk
Perhehuoneen hinta määräytyy mukana olevien 4-14v. lasten mukaan 15€/lapsi/vrk 

Hinnat voivat vaihdella varaustilanteen, erikoispäivien ja juhlapyhien mukaan.

 

PÄÄRAKENNUS

Hotellin vastaanotto ja ravintola sekä suurin osa huoneistamme sijaitsevat päärakennuksessa. Päärakennuksesta löydät myös sauna- ja allasosastomme sekä hoitopalveluita tarjoavien yrittäjien tilat. Chalets 1 ja 2 ovat erillisiä rakennuksia, jotka sijaitsevat heti hotellin vieressä. Maanalainen käytävä yhdistää nämä kolme rakennusta toisiinsa, joten kulkeminen on helppoa ja mukavaa säästä riippumatta! Kuntosalimme sijaitsee Chalets 1 -rakennuksen alakerrassa.

Premium-huone

Hotellihuone kylpyhuoneella 1–2 majoittujalle. Huoneessa on 90 cm leveät vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Järvinäköala useimmista huoneista, osassa parveke.
Varustelu: ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja.

Morsiussviitti

Upeassa sviitissä on makuuhuone, olohuone, kylpyhuone ja parveke.
Varustelu: ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin sekä valikoima kahvia, teetä ja kaakaota.
Hinnat alkaen:  165 € / vrk / 2hlö

Perhesviitti

Tilavassa sviitissä on makuuhuone, täyskorkea makuuparvi, olohuone, kylpyhuone ja parveke.
Varustelu: ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin sekä valikoima kahvia, teetä ja kaakaota.
Hinnat alkaen:  260 € / vrk / 4hlö

 

SUPERIOR-HUONEET

Tilavia huoneita 1–4 majoittujalle erillisessä Chalets 1 - rakennuksessa. Huoneissa on 90 cm leveät vuoteet ja kylpyhuone. Mahdollisuus lisävuoteisiin.
Järvinäköala useimmista huoneista, osassa parveke.

Varustelu: ilmastointi ja jäähdytys, tv, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin sekä valikoima kahvia, teetä ja kaakaota. 

 

AQUARIUS

Aquarius on tunnelmallinen, päärakennuksestamme erillinen rakennus rannassa. Tilassa on kolme perustason huonetta sekä sviitti, joihin käynti terassilta.
Toisella puolella rakennusta on kokoustila sekä tilaussauna.

Aquarius-huone

Hotellihuone kylpyhuoneella 1–2 majoittujalle. Huoneessa on 90 cm leveät vuoteet. Varustelu: ilmastointi ja jäähdytys, tv, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin sekä valikoima kahvia, teetä ja kaakaota.

Aquarius-sviitti

Sviitissä makuuhuone, olohuone ja kylpyhuoneessa poreallas. Huoneessa on 90 cm leveät vuoteet.
Hinnat alkaen:  180 € / vrk / 2hlö
Varustelu: ilmastointi ja jäähdytys, tv, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin sekä valikoima kahvia, teetä ja kaakaota. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

 

CHALETS-HUONEISTOT

Välityksessämme on saunallisia Chalets-huoneistoja, joiden hintaan sisältyvät liinavaatteet,  sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. Aamiaiset ja muut ruokailut onnistuvat lisämaksulla ravintolassa.

Chalets-kaksio: Viihtyisä 59 m2 savuton huoneisto 1-4 majoittujalle. Huoneistossa on makuuhuone, alkovi, täysin varusteltu tupakeittiö, kylpyhuone ja sauna sekä lasitettu terassi. Huoneistossa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta ja kerrossänky. Mahdollisuus liävuoteeseen.
Varustelu: ilmastointi, tv, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi.

Hinnat: 260€/vrk tai 210€/vrk jos viipymä enemmän kuin 1 vrk.

Chalets-kolmio: Viihtyisä 80 m2 savuton huoneisto 1-4 majoittujalle. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, kylpyhuone ja sauna sekä terassi. Huoneistossa on neljä erillistä 90 cm leveää vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen.
Varustelu: ilmastointi ja jäähdytys, tv, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi.

Hinnat: 320€/vrk tai 270€/vrk jos viipymä enemmän kuin 1 vrk.

 

Lisätiedustelut ja varaukset:

Puhelimitse: 044 791 0470
Sähköpostitse: myynti@kivitippu.fi

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.