Tulevia tapahtumia

Päivätanssit

Päivätanssit
21.01.2018

Lue lisää
Ensti Solo Band

Ensti Solo Band
24.01.2018

Lue lisää
Tuomo Övermark

Tuomo Övermark
27.01.2018

Lue lisää

Kivitippu

VÄLKOMMEN TILL HOTELL KIVITIPPU!
 

Tillbringa hos oss en lyckad semester, arrangera ett effektivt möte eller inbjuda dina gäster till en avslappnad fästkväll. Vad du än har för planer, vi hjälper dig att förverkliga dem.

Hotell Kivitippu ligger i kommun Lappajärvi, direkt vid Lappajärvi sjö, som är Europas största kratersjö. På vårt hotell kan du njuta av den ostörda naturen runt omkring och dessutom av omgivningens talrika aktiviteter. För golfentusiaster är vårt läge optimalt - Sjönejdens Golf med sin parkliknande green ligger omedelbart runt hotellet.

Vår restaurant serverar enbart maträtter lagade av bästa inhemska råvaror. Lokal mat ligger oss nära till hjärtat, viket syns även i restaurangens meny och sammansättning av vårt frukostbord.

Välja ditt sätt att avkoppla, det som passar bäst just för dig. Att svettas på gymmet, att avslappna kroppen på poolavdelningen, att njuta av massagen och andra vårdbehandlingar under vårt take.

Vår konferensservice erbjuder utmärkta och mångsidiga möjligheter såväl för ett litet kvällsparty som för konferenser med hundratals deltagare.

I Kivitippus nyligen renoverade och moderna hotellrum kan du avkoppla och ladda upp dig med nya krafter, när utanför fönstren breder ut sig parken och det vackra sjölandskapet. Vi har även hotellrum med en inbyggd bastu, där du kan bada och njuta som dig behagar. I våra största rum och sviter finns det bäddar och rum även för en större familj.

Hotell Kivitippu har öppna dörrar - Välkomna att njuta!