Logi

VÄLKOMMEN ATT ÖVERNATTA PÅ DET FÖRNYADE HOTELL KIVITIPPU
 

I Hotell Kivitippus nyligen renoverade och moderna hotellrum kan du koppla av och ladda upp med nya krafter, med utsikt över parken och det vackra sjölandskapet. Vi har även rum med inbyggd bastu där du kan bada och njuta som du behagar. I våra största rum och sviter finns det bäddar och utrymme även för en större familj. Alla våra rum är rökfria, försedda med luftkonditionering. Några av våra rum är allergivänliga, ni kan begära mera information om detta vid bokningen. Tilläggsinformation hittas även i samband med beskrivningen av olika rumstyper. Alla våra rum har tv, hårtork och skrivbord.

 

HUVUDBYGGNAD OCH CHALETS

Hotellets lobby, reception, restaurang, bastu- och poolavdelning och de flesta hotellrum finns i huvudbyggnaden. Chalet 1 och 2 är fristående byggnader i hotellets omedelbara närhet. En underjordisk tunnel för fotgängare förenar dessa tre byggnader med varandra, så oberoende av vädret är det lätt och bekvämt att röra sig mellan byggnaderna. 

Premium rum

Ett hotellrum med bad, för 1-2 gäster. Bäddarna är 90 cm breda. Möjlighet till extrasäng.

Bröllopssvit

Den tjusiga sviten består av sovrum, loft, vardagsrum, badrum och balkong.

Familjesvit

Den rymliga sviten består av sovrum, loft, vardagsrum, badrum och balkong.

Superior rum

Familjerum för 1-4 gäster i Chalet byggnaden. I rummet finns det två skilda 90 cm breda bäddar, bäddsoffa för 2 personer, badrum, minikylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tesortiment. Möjlighet till extrasäng.

Chalet tvårummare med bastu

En trivsam 59 m2 rökfri och allergivänlig tvåa för 1-4 gäster, som består av sovrum, alkov, stugkök, badrum, bastu och inglasad balkong. I rummet finns det två skilda 90 cm breda bäddar och en våningssäng. Möjlighet till extrasäng. Det finns även strykjärn, bräda och torkskåp. 

Chalet trerummare med bastu

En trivsam 80 m2 rökfri och allergivänlig trea för 1-4 gäster, som består av två sovrum, kök, badrum, bastu och balkong. I rummet finns det fyra skilda 90 cm breda bäddar. Möjlighet till extrasäng. Det finns även strykjärn, bräda och torkskåp. 

 

AQUARIUS

Aquarius är en fristående, stämningsfull byggnad direkt vid strandlinjen och i omedelbar närhet till huvudbyggnaden. Den innehåller tre vanliga hotellrum och en svit. Den andra hälften av byggnaden upptas av mötesrum och en hyrbastu.
Rummen i Aquarius byggnaden är försedda med luftkonditionering, TV, skrivbord, hårtork, minikylskåp och vattenkokare samt kaffe- och tesortiment.

Aquarius standard rum

Ett hotellrum för 1-2 gäster med badrum. Två skilda 90 cm breda bäddar. 

Aquarius Svit

Sviten består av sovrum, vardagsrum och badrum med bubbelpool. Två skilda 90 cm breda bäddar Möjlighet till extrasäng.

 

Mer information och bokningar:
Tel. +358 (6) 561 5000
E-post: myynti@kivitippu.fi
Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar