Logi

VÄLKOMMEN ATT ÖVERNATTA PÅ DET FÖRNYADE HOTELL KIVITIPPU
 

I Kivitippus nyligen renoverade och moderna hotellrum kan du avkoppla och ladda upp dig med nya krafter, när utanför fönstren syns parken och det vackra sjölandskapet. Vi har även rum med en inbyggd bastu, där du kan bada och njuta som dig behagar. I våra största rum och sviter finns det bäddar och utrymme även för en större familj. Alla våra rum är rökfria, försedda med luftkonditionering eller kylning. Några av våra rum är även allergivänliga, ni kan begära mera information om detta vid bookningen. Tilläggsinformation kan hittas också i samband med beskrivning av olika rumstyper. Alla våra rum har tv, hårtorkare och skrivbord.

 

HUVUDBYGGNAD OCH CHALETS

Hotellets lobby, reception, restaurang, bastu- och poolavdelning och de flesta hotellrum finns i huvudbyggnaden. Chalet 1 och 2 är fristående byggnader som ligger omedelbart bredvid hotellet. En underjordisk tunnel för fotgängare förenar dessa tre byggnader med varandra, så oberoende av vädret är det lätt och bekvämt att röra sig dem emellan. 

Premium rum

Ett hotellrum med bad, för 1-2 gäster. Bäddar ar 90 cm breda. Det finns en möjlighet för extrasäng.

Bröllopsvit

Den tjusiga sviten består av sovrum, loft, vardagsrum, badrum och balkong.

Familjesvit

Den rymliga sviten består av sovrum, loft, vardagsrum, badrum och balkong.

Superior rum

Familjerum för 1-4 gäster i Chalet byggnaden. På rummet finns det två skilda 90 cm breda bäddar, bäddsoffa för 2 personen, badrum, minikylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tesortiment. Möjlighet till extrasäng.

Chalet tvårummare med bastu

En trivsam 59 m2 rökfri och allergivänlig tvåa för 1-4 gäster, som består av sovrum, alkov, stugkök, badrum, bastu och inglasad balkong. Det finns på rummet två skilda 90 cm breda bäddar och en våningssäng. Möjlighet till extrasäng. Det finns också ett strykjärn och -bräda, och torkskåp. 

Chalet trerummare med bastu

En trivsam 80 m2 rökfri och allergivänlig trea för 1-4 gäster, som består av två sovrum, kök, badrum, bastu och balkong. Det finns på rummet fyra skilda 90 cm breda bäddar. Möjlighet till extrasäng. Det finns också ett strykjärn och -bräda, och torkskåp. 

 

AQUARIUS

Aquarius är en fristående, stämningsfull byggnad direkt vid strandlinjen och i omedelbar närhet till huvudbyggnaden. Den innehåller tre vanliga hotellrum och en svit. Den andra hälften av byggnaden upptas av mötesrum och en hyrbastu.
Rummen i Aquarius byggnaden är försedda med luftkonditionering, TV, skrivbord, hårtorkare, minikylskåp och vattenkokare samt kaffe- och tesortiment.

Aquarius standard rum

Ett hotellrum för 1-2 gäster med badrum. Två skilda 90 cm breda bäddar. 

Aquarius Svit

Sviten består av sovrum, vardagsrum och badrum med bubbelpool. Två skilda 90 cm breda bäddar Möjlighet till extrasäng.

 

Mer information och bookningar:
Tel. +358 (6) 561 5000
E-post: myynti@kivitippu.fi
Vi förbehåller rätten till prisförändringar