Möten och bastur

MÖTESLOKALER

Våra mötesrum lämpar sig utmärkt för såväl mindre strategidagar som för stora konferenser med hudratals deltagare. För små och ledigare träff kan du dessutom boka en av våra hyrbastur och - om du så önskar - hoppa i Lappajärvi sjön för att svalka dig efter bastubadandets hetta.

Mötespaket

Du kan lugnt koncentrera dig på mötets innehåll, lämna arrangemanget och servering till oss! Våra mötespaket skapar utmärkta förutsättningar för effektiva mötesdagar. Vi tar hand om all servering och våra mångsidiga mötesutrymmen garanterar bästa möjliga förutsättningar för grupparbete, lektioner och konferenser. Mötesrummen är försedda med modern audiovisuell utrustning som möjliggör smidiga presentationer.

 

HYRBASTUR

Rekreationskväll i tankarna? Behöver du ett mötesrum? Eller planerar du en bastukväll med kompisarna? Våra hyrbastur erbjuder allt du behöver. Mellan bastubadandet kan du njuta av simbassängens svalka eller Lappajärvis uppiggande vågor. Våra större bastur har två omklädningsrum och upptill 14 personer kan bada i bastun samtigidt. Begär gärna information även om serveringar.

Strandbastun Aquarius

Varför inte först hålla ett möte i Aquarius-bastuns möteslokal vid strandlinjen och sedan fortsätta direkt med bastubadande i samma byggnad? Du kan även boka denna gemytliga strandbastu för en festkväll. Gillestuga, två omklädningsrum och en bastu för 14 personer garanterar en lyckad kväll även för ett större gäng.

Bastur och gillestuga i huvudbyggnaden

Från hyrbasturna i huvudbyggnaden har du tillträde direkt till poolavdelningen!
Hyrbastu 6 personer
Hyrbastu 10 personer

 

Mer information och bokningar:

Tel. +358 (6) 561 5000
E-post: myynti@kivitippu.fi
Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar.