Möten och bastur

MÖTESLOKALER

Våra mötesrum lämpar sig utmärkt likväl för små strategidagar som för stora konferenser med hudratals deltagare. För små och ledigare träff kan du dessutom boka en av våra hyrbastur och - om du så önskar - hoppa i Lappajärvi sjön för att svalka dig efter bastubadandets hetta.

Mötespaket

Du kan lugnt koncentrera dig på mötets innehåll, lämna arrangemanget och serveringar till oss! Våra mötespaket skapar utmärkta förutsättningar till effektiva mötesdagar. Vi tar hand om alla serveringar och våra mångsidiga mötesutrymmen garanterar ge bästa möjliga förhållanden för grupparbete, lektioner och konferenser. Mötesrummen är försedda med en modern audiovisuell utrustning, som möjliggör smidande presentationer.

 

HYRBASTUR

Rekreationskväll i tankar? Eller behöver du ett mötesrum? Eller planerar du en ledig bastukväll med kompisar? Våra hyrbastur erbjuder allt du behöver. Mellan bastubadandet kan du njuta av simbassängens svalka eller Lappajärvis uppiggande vågor. Våra större bastur kommer med två omklädningsrum, och till och med 14 personer kan bada samtigidt i bastun. Begär gärna information även om serveringar.

Strandbastun Aquarius

Varför inte först hålla ett möte i Aquarium-bastus möteslokal vid strandlinjen och fortsätta sedan direkt till bastubadandet i samma byggnaden? Eller du kan även boka denna underbara strandbastun för en kvällsfest. Gillestuga, två omklädningsrum och en bastu för 14 personer garanterar en lyckad kväll även för ett större gäng.

Bastur och gillestuga i huvudbyggnaden

Från hyrbastur i huvudbyggnaden har du direkt tillträde till poolavdelningen!
Hyrbastu 6 personer
Hyrbastu 10 personer

 

Mer information och bookningar:

Tel. +358 (6) 561 5000
E-post: myynti@kivitippu.fi
Vi förbehåller rätten till prisförändringar.