Charles Plogman & Rosette

HUIPPUVIIKONLOPPU 10.-12.1.2020
Pe 10.1. Finlanders

La 11.1. Charles Plogman & Rosette

MAJOITUSTARJOUS 100€/hlö/2vrk
Sis. majoitus 2 hh, aamiainen, tanssilippu kahdelle illalle, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö.

Yhden hengen huonelisä 25 €/vrk.

 

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Musiikki vei sydämen jo 12-vuotiaana ja ensimmäinen bändi Styrox perustettiin koulukavereiden kanssa vuonna 1979. Vuosien varrella Charles on ollut monissa yhtyeissä laulusolistina – varsinainen sooloartistina esiintyminen alkoi vuonna 2004. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja nykyisin hän keikkailee Rosette-yhtyeen kanssa.

Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuvat Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä. Charlesilla on myös oma musiikkikustantamo Meir Music ja hän on tehnyt musiikkia monille suomalaisille artisteille.

Tunnustuksia on tullut mm. vuonna 1999 Viihdyttäjä-kilpailun voitto Charlies-yhtyeen kanssa, Plogman palkittiin Iskelmä Finlandia -palkinnolla 2009 ja 2010 Vuoden raportööri -palkinnolla.

Viimeisimmät äänitteet ovat maaliskuussa 2018 julkaistu single Tosta noin vaan ja Oot mulle tärkee. Sekä 2019 syyskuussa julkaistut Jos päätät niin ja Små stunder.

Vuonna 2020 on Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tulee täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin on luvassa juhlavuoden kunniaksi.

Liput tulossa pian!

OTA YHTEYTTÄ