Miss Kraaterijärvi – Hotelli Kivitippu

Miss Kraaterijärvi 2019 kruunataan Kivitipussa lauantaina 19.10.2019. Ensimmäisestä Miss Kraaterijärven tittelistä kilpailee yhdeksän nuorta naista Kraaterijärven seudulta – Lappajärveltä, Vimpelistä ja Alajärveltä.

Lisäksi valitaan kaksi perintöprinsessaa sekä yleisön ja lehdistön suosikki. Yleisö voi äänestää suosikkiaan paikan päällä.

Kilpailu alkaa kello 21:00, jolloin missikandidaatit esittäytyvät omissa asuissaan. Illan mittaan naiset nähdään myös urheiluasuissa ja illan päätteeksi vielä juhlapuvuissa.

Tapahtuman juontaa Jenni Hyyppä ja musiikista vastaa Jere Övermark duo. Tuomareina toimivat Sami Alasara, Sami Gustaffson, Maria Ollila, Susanna Keskinen ja Kristiina Koskela.

Missien juhlapuvut ovat Muotitalo Tyynelästä ja urheiluasut Alajärven Kesportista. Kampauksista vastaavat Kauneushuone Karenina, Hiusstudio Sini ja Ida Länsimäki ja meikeistä Emilia Takala ja Tiina Virtanen. Kukat tilaisuuteen toimittaa Alasen Kukkakauppa. Yhteistyössä on mukana myös Soundbros Kristian Hyyppä. Valokuvaukset on hoitanut Sanna Niemelä.

Kilpailun järjestävät Lappajärven palokuntanaiset ja Hotelli Kivitippu.

Lipun hinta on 10 € ja lipunmyynti alkaa kello 19:00.

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/misskraaterijarvi/

 

OTA YHTEYTTÄ