Nina Åkerman & Mantra

Nina on esiintynyt ahkeraan pitkin Suomea ja Ruotsinkin puolella. Kiitosta on sadellut tulkinnasta ja musiikin tanssittavuudesta, valttikorttina on pidetty myös valloittavaa persoonaa.

– Matkan varrelle mahtuu monenlaisia esiintymisiä laidasta laitaan. Aivan mahtavia keikkoja, konsertteja ja TV-esiintymisiä. Tämä työ, joka ei tunnu työltä, on vain niin rikasta. Sitä haluaa aina vain lisää ja lisää. Jokaisen keikan jälkeen on huikea kiitollisuuden tunne!

Vuodet ovat opettaneet nöyräksi ja sillä asenteella jatkan unelmaani eteenpäin. Unelmani onkin tehdä tätä mahdollisimman kauan, kiteyttää Nina.

Nina on tehnyt lukuisia levytyksiä mm. Leikki aikuisten, Siniset soinnut, Muisto vain, Feathers, Mitä onneen tarvitaan, Hei kumma kuu, Tähtihetki, Take away -mies, Salama lyö, Sulje mun silmäni suudelmin, Naisen vaistot ja Mun miehen katse.

Nina on ollut mukana myös taustalaulajana mm. seuraavilla äänitteillä: Pate Mustajärvi: Sydän on sinivalkoinen, Markku Aro: Ei mies voi pyytää enempää, Markku Aro: Ole aina tässä ja Tarja Lunnas: Tuulen tie.

Esikoisalbumillaan Sulje silmäni suudelmin, Nina voitti Kuukauden Levy -palkinnon marraskuussa 2017.

Liput tulossa pian!

OTA YHTEYTTÄ