Ranskalainen ilta

TUNNELMALLINEN RANSKALAINEN ILTA – Edit Piafin musiikkia, ranskalaista ruokaa, viiniä, kynttilän valoa…

TIA COHEN JA KUUSIMIEHINEN ORKESTERI

 

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä. Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

 

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

 

Tia Cohenin kanssa esiintyvät Suomen eturivin muusikot:
Kapellimestarina on kitaristi Aki Hauru joka keikkailee mm. Django Collective Helsinki kokoonpanossa ja yhtyeessä Soul Sisters.
Viulisti Mauri Saarikoski työskentelee Helsingin kaupunginorkesterissa sekä soittaa Dallapé kokoonpanossa.
Klarinetisti/saksofonisti Johannes Salomaa soittaa Riku Niemi Orchestrassa ja Great Helsinki Big Bandissä.
Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015.
Kontrabassossa Joonas Tuuri soittaa Bowman Triossa sekä Lithium kokoonpanossa.

 

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

OTA YHTEYTTÄ