The 69 Eyes

Ultimate Party Entertainment esittää:

The 69 Eyes Kivitipussa!

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin. Yhtye on julkaissut yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti ja julkaisivat 27 & Done -singlen antamaan esimakua syksyllä 2019 julkaistavasta West End -albumista. Levy on tehty yhdessä yhtyeen luottotuottaja Johnny Lee Michaelsin kanssa.

27 & Done -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan Vicente Corderon (3 Teeth, ”Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders” -elokuva) ohjaama video. Video sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistusta The 27 Club -jenkkikauhuelokuvasta.

Syyskuussa julkaistu West End -albumi pitää sisällään yksitoista uutta The 69 Eyes -biisiä. Levyllä kuullaan vierailijoina muun muassa Cradle Of Filth -solisti Dani Filthiä, Murderdolls-solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia. Kesällä 2019 The 69 Eyes keikkaili pääosin kotimaan festivaaleilla. Lokakuussa yhtye aloitti uuden albumin tiimoilta West End Tour 2019 -kiertueen keikkaillen ensin Suomessa ja jatkaen massiiviselle kansainväliselle kiertueelle Eurooppaan, Venäjälle ja Amerikkaan.

Showtime klo 23.30
Ovet klo 22.00

Liput
Ennakko: 19€ (+palvelumaksu 1,76€)
Ovelta 25€

Ennakkoliput täältä!

OTA YHTEYTTÄ