Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Ryhmille

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT MINIMI 20 HENGEN RYHMILLE

Hinnoittelu

Hinnat on laskettu tarjouksessa mainitulle henkilömäärälle. Henkilömäärän muuttuminen vaikuttaa hinnoitteluun.

Tilat

Tilat ovat maksullisia. Ennakkoon varatut tilat laskutetaan tarjouksen ja paikan päällä varatut lisätilat hinnaston mukaan.

Palvelut

Palvelut ovat maksullisia. Ennakkoon varatut palvelut laskutetaan tarjouksen mukaan, ja paikan päällä ostetut lisäpalvelut laskutetaan hinnaston mukaan.

Paketti

Palvelupaketti tarkoittaa aina kokonaispakettihintaa (€ / hlö), joka sisältää kaikki asiakkaan ennalta varaamat palvelut ja tilat. Palvelupaketti on kokonaisuus, joka laskutetaan aina sellaisenaan – käyttämättä jääneitä palveluita ei hyvitetä.

Tarjoilut

Kahvit ja ruokailut tarjoillaan buffetpöydästä ravintolassa, ellei toisin ole sovittu.

 

TILAISUUDEN JA VARAUSTEN VAHVISTAMINEN SEKÄ LASKUTUSPERUSTEET

 

28 vrk ennen tilaisuutta vahvistettavat asiat:

• henkilömäärä

• tarvittavat välineet ja tilat

• menuvalinnat ja tarjoilujen ajankohdat

• alustava aikataulu

• laskutusosoite, y-tunnus, mahdollinen viite laskuun

 

14 vrk ennen tilaisuutta vahvistettavat asiat:

• mahdolliset ruokavaliot ja erityistoivomukset

• aikataulun (tulo- ja lähtöaika, ohjelman tarkennettu aikataulu)

• asiakkaan yhteyshenkilön nimi ja mahdolliset VIP-vieraat

• mahdolliset laskutusohjeet

• mikäli henkilömäärä on muuttunut, uusi henkilömäärä (kts. laskutusperuste alla)

Henkilöistä, jotka on vahvistettu 14 vrk ennen tilaisuutta, mutta peruutettu viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta, laskutetaan 50 %.

 

7 vrk ennen tilaisuutta vahvistettavat asiat:

  •  ilmoitus, mikäli henkilömäärä muuttunut (kts. laskutusperuste alla)
  • nimilista majoittujista

Henkilöistä, jotka ovat olleet asiakkaan puolesta vahvistettuina 7 vrk ennen tilaisuutta, mutta peruutettu viimeistään 3 vrk ennen tilaisuutta, laskutetaan 75 %.

 

3 vrk ennen tilaisuutta:

• ilmoitus, mikäli henkilömäärä muuttunut (laskutusperuste)

Henkilöistä, jotka ovat olleet asiakkaan puolesta vahvistettuina 3 vrk ennen tilaisuutta, riippumatta siitä ovatko he saapuneet tilaisuuteen vai ei, laskutamme 100 %

 

TILAISUUDEN PERUUTTAMINEN, PERUUTUSEHDOT SEKÄ LASKUTUSPERUSTEET

Mikäli varaus peruuntuu kokonaan, laskutamme asiakasta seuraavasti:

peruutus 29 vrk ennen tilaisuutta, ei veloitusta
peruutus 14-8 vrk ennen tilaisuutta, 50 % peruutuksen arvosta
peruutus 7-3 vrk ennen tilaisuutta, 75 % peruutuksen arvosta
peruutus vähemmän kuin 3 vrk ennen, 100 % peruutuksen arvosta

 

Yksittäisille varauksille

CHECK-IN JA CHECK-OUT

Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 16:00 alkaen saapumispäivänä. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18:00 saakka, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu.

Huone on luovutettava viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Myöhäisempi huoneen luovutus on saatavilla lisähintaan 10 €/tunti.

VARAUKSEN MUUTTAMINEN TAI PERUMINEN

Voit muuttaa tai peruuttaa majoitusvarauksesi kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 18 asti (paikallista aikaa). Tämän jälkeen hotellilla on oikeus veloittaa ensimmäisen yön osuus varauksesta, mikäli varaus perutaan sen jälkeen tai asiakas jättää kokonaan saapumatta.

Ennakkomaksuja ei palauteta varauksen peruuntuessa tai arvon muuttuessa. Mikäli haluat siirtää ennakkoon maksetun varauksen ajankohtaa, ole yhteydessä suoraan hotelliin.

HOTELLIHUONEET

Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen, sauna-allasosaston ja kuntosalin käyttö. Kaikki huoneet Hotelli Kivitipussa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100 € siivousmaksun. Asiakkaat vastaavat itse omista matkatavaroistaan, ellei niitä ole annettu hotellin säilytettäviksi. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Ottakaa aina selville, missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palo-sammuttimet sijaitsevat.

ERIKOISTILANTEET – TAPATURMA TAI SAIRASTUMINEN

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Hotelli Kivitippuun 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Hotelli Kivitipusta riippumaton este, voi Hotelli Kivitippu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Hotelli Kivitipulla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen, vähintään saman tasoiseen majoituskohteeseen. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Hotellivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Hotelli Kivitippu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin Hotelli Kivitipun ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat ainoastaan hotellin kotisivujen kautta tehtyjä varauksia.

HOTELLIN YHTEYSTIEDOT:

Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
p. 06 561 5000
myynti@kivitippu.fi

Lomalle?

Varaa huone ja nauti huolettomasta lomasta!
Varaa huone

MAJOITUS

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa oma huoneesi!

Lue lisää

RAVINTOLA

Tule nauttimaan ravintolamme monipuolisesta tarjonnasta!

Lue lisää

AKTIVITEETIT

Tutustu lukuisiin aktiviteetteihimme ja tule viihtymään!

Lue lisää