Lomapaketit

Nauti lomastasi huolettomalla pakettimatkalla

 

Kivitippu – keskellä kaikkea kivaa! Meiltä on helppo pyrähtää Etelä-Pohjanmaan huippukohteisiin. Powerparkiin on matkaa n. 50 km, Ähtäriin n. 100 km, Keskisen Miljoona Tivoliin n. 85 km ja Seinäjoen Ideaparkiin n. 80 km.
Hotellin upeassa järvenrantamaisemassa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Lapsiystävällinen uimaranta kutsuu vesipetoja polskimaan. Pallopelejä voi harrastaa tennis-, koris- ja beach volley -kentillä ja löytyypä vierestä muutaman korin frisbeegolf -kenttäkin. Muita mukavia aktiviteetteja ovat esimerkiksi virtuaalinen  avaruusmatka ja Saunatontun Salaisuus -pakohuonepeli. Ja kun järven rannalla ollaan, niin tokihan kalaakin pääsee narraamaan, joko omatoimisesti onkimalla tai vaikka oppaan kanssa.
Vauhdikkaammin järveen pääsee tutustumaan sup-laudoilla, kajakeilla ja vesiskoottereilla. Maastoon ja maanteille voi puolestaan hurauttaa sähköfatbikeilla. Vuokraa välineet jo etukäteen tai kysy paikan päällä.
Tutustu kaikkiin Nykälänniemen palveluihin TÄSTÄ

Perhepaketit

NYT SAATAVANA MYÖS TOIVOTTU PERHEPAKETTI YHDEN AIKUISEN KANSSA MATKAAVALLE PERHEELLE!

PERHEPAKETTI KIVITIPPU & ÄHTÄRI ZOO 1 vrk
159 € – 1 aikuinen ja 1-2 lasta
205 € – 2 aikuista ja 1-2 lasta
217 € – 1 aikuinen ja 3-4 lasta
263 € – 2 aikuista ja 3-4 lasta
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn sekä päivälippu Ähtäri Zoon eläinpuistoon, farmille ja pandataloon.

 

PERHEPAKETTI KIVITIPPU & ÄHTÄRI ZOO 2 vrk
264 € – 1 aikuinen ja 1-2 lasta
330 € – 2 aikuista ja 1-2 lasta
352 € – 1 aikuinen ja 3-4 lasta
418 € – 2 aikuista ja 3-4 lasta 
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn sekä päivälippu Ähtäri Zoon eläinpuistoon, farmille ja pandataloon.
Tiedustele myös pidempiä Kivitippu & Ähtäri Zoo -paketteja!

 

KIVITIPUN PERHEPAKETTI
(1 aikuinen sekä 1-3 lasta 4 – 12 v.)
1 vrk 109 €/perhe
2 vrk 209 €/perhe
3 vrk 299 €/perhe

KIVITIPUN PERHEPAKETTI
(2 aikuista sekä 1-3 lasta 4 – 12 v.)
1 vrk 139 €/perhe
2 vrk 269 €/perhe
3 vrk 389 €/perhe
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn.

 

Kesän 2021 kuvakisa
KRAATTERIRANNAN HIEKKALEIKIT
Kuka on teidän perheen Formula-neppiskunkku? Rakentakaa Kivitipun rantahiekkaan oma neppisratanne ja ottakaa kuva kisan tiimellyksestä. Tai kuvatkaa perheenne ”linnanneitojen ja -herrojen” rannalle tekemä hiekkalinna!
(Plastexin Formula-neppisautoja & hiekkaleluja voi lainata hotellin vastaanotosta. Neppailun ohjeita saa hotellilta ja ne ovat myös rannalla).

Jakakaa kuva Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #kivitipunkuvakisa2021 ja tägätkää meidät kuvaan @hotellikivitippu (FB) tai @kivitippu (Insta).

Arvomme 23.8.2021 mennessä kuvan jakaneiden kesken 2 vrk:n PERHELOMAN (2 aikuista + 1-3 lasta) Hotelli Kivitipussa. Perheloma sisältää majoituksen, aamiaisen, sauna- ja allasosaston ja kuntosalin käytön sekä virtuaalisen avaruusmatkan ja tutustumisen Meteoriittinäyttelyyn.  Arvontapalkinnon voi lunastaa 23.8.2022 mennessä.
KUVAKISAN SÄÄNNÖT

 

Tarjoukset

AVARUUSMATKA KRAATTERIJÄRVELLÄ KAHDELLE 2 VRK
alk. 229 €/2 hlöä
Sis. majoitus, aamiainen, virtuaalinen avaruusmatka, Kraatteri -perhepizza, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö.

Virtuaalinen avaruusmatka vie ”avaruuslentäjät” Lappajärven kraatterin synnyttäneen meteoriitin lähtöpaikalle  asteroidivyöhykkeelle Marsin ja Jupiterin väliin. Suurin osa videomateriaalista on aitoa Nasan videokuvaa. Alukseen sopii kerralla neljä henkilöä – lähde huikealle avaruusseikkailulle vaikka ystävien kanssa!

Euroopan suurinta Kraatterijärveä – Lappajärveä – ympäröi kaunis ja rauhallinen luonto, seudulla on myös runsaasti aktiviteetteja. Pyöräile, patikoi, kuntoile, golfaa, kalasta. Nauti vedestä uiden, suppaillen, meloen tai vauhdikkaammin vesiskootterin kyydissä. Lue mitä kaikkea alue tarjoaa mukavalle luontolomalle. Sähköfatbikeja, kajakkeja, sup-lautoja ja vesiskoottereita voit vuokrata TÄSTÄ. Soutuvenettä voit lainata hotellilta majoituksen yhteydessä veloituksetta.

Kulttuuria ja viihdettä tarjoaa mm. Lappajärven Kesäteatteri, Halkosaaren tanssilava, Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa sekä Kivitipun ja Terrace Kirpun live-esiintyjät.
Katso Nykälänniemen palvelukartasta, mitä kaikkea mukavaa Kivitipun lähistöltä löytyy.
Voimassa 31.8.2021 saakka.

 

Hemmottelulomat

HEMMOTTELULOMA KAHDELLE
alk. 1 vrk 229 €/2 hlöä
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, kuohuviini ja juusto-hedelmälautanen huoneeseen, Hot Stone kuumakivihieronta 60 minuuttia kummallekin.
Tämä loma on ”enemmän kuin hintansa väärti”, sillä majoitusaikaa on pidennetty reilusti. Huoneen saa käyttöön jo kello 13.00 ja luovutus on vasta kello 15.00!
SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTINA

 

Pesispaketti

PESISPAKETTI 1 VRK
alk. 65 €/hlö
Sis. majoitus 2 hh, aamiainen, pääsylippu Vimpelin Vedon runkosarjan kotiotteluun, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. 1 hh lisä 30 €.

 

All inclusive -lomat

HELAHOITO – ALL INCLUSIVE
alk. 109 €/hlö/vrk
Sis. majoitus 2 hh, aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, iltapala, kaksi drinkkilippua (mieto alkoholijuoma), sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. 1 hh lisä 25 €/vrk. Viikonloppuisin musiikkilippu erikoishintaan.

 

Lisätiedustelut ja varaukset:

Puhelimitse: 044 791 0470
Sähköpostitse: myynti@kivitippu.fi

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tee varaus

Kysy lisätietoja ja varaa oma pakettisi!

044 791 0470