Lomapaketit

Nauti lomastasi huolettomalla pakettimatkalla

 

Perhelomat

Kivitippu – keskellä kaikkea kivaa! Meiltä on helppo pyrähtää Etelä-Pohjanmaan huippukohteisiin. Powerparkiin on matkaa n. 50 km, Ähtäriin n. 100 km, Keskisen Miljoona Tivoliin n. 85 km ja Seinäjoen Ideaparkiin n. 80 km.
Hotellin upeassa järvenrantamaisemassa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Lapsiystävällinen uimaranta kutsuu vesipetoja polskimaan. Pallopelejä voi harrastaa tennis-, koris- ja beach volley -kentillä ja löytyypä vierestä muutaman korin frisbeegolf -kenttäkin. Muita mukavia aktiviteetteja ovat esimerkiksi virtuaalinen  avaruusmatka ja Saunatontun Salaisuus -pakohuonepeli. Ja kun järven rannalla ollaan, niin tokihan kalaakin pääsee narraamaan, joko omatoimisesti onkimalla tai vaikka oppaan kanssa.
Vauhdikkaammin järveen pääsee tutustumaan sup-laudoilla, kajakeilla ja vesiskoottereilla. Maastoon ja maanteille voi puolestaan hurauttaa sähköfatbikeilla. Vuokraa välineet jo etukäteen tai kysy paikan päällä.
Tutustu kaikkiin Nykälänniemen palveluihin TÄSTÄ

NYT SAATAVANA MYÖS TOIVOTTU PERHELOMA YHDEN AIKUISEN KANSSA MATKAAVALLE PERHEELLE!

KIVITIPUN PERHELOMA
(1 aikuinen sekä 1-3 lasta 4 – 12 v.)
1 vrk 109 €/perhe
2 vrk 209 €/perhe
3 vrk 299 €/perhe

KIVITIPUN PERHELOMA
(2 aikuista sekä 1-3 lasta 4 – 12 v.)
1 vrk 139 €/perhe
2 vrk 269 €/perhe
3 vrk 389 €/perhe
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn.

 

PERHEPAKETTI KIVITIPPU & ÄHTÄRI ZOO 1 vrk
159 € – 1 aikuinen ja 1-2 lasta
205 € – 2 aikuista ja 1-2 lasta
217 € – 1 aikuinen ja 3-4 lasta
263 € – 2 aikuista ja 3-4 lasta
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn sekä päivälippu Ähtäri Zoon eläinpuistoon, farmille ja pandataloon.

 

PERHEPAKETTI KIVITIPPU & ÄHTÄRI ZOO 2 vrk
264 € – 1 aikuinen ja 1-2 lasta
330 € – 2 aikuista ja 1-2 lasta
352 € – 1 aikuinen ja 3-4 lasta
418 € – 2 aikuista ja 3-4 lasta 
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, virtuaalinen avaruusmatka, tutustuminen Meteoriittinäyttelyyn sekä päivälippu Ähtäri Zoon eläinpuistoon, farmille ja pandataloon.
Tiedustele myös pidempiä Kivitippu & Ähtäri Zoo -paketteja!

 

Tarjoukset

AVARUUSMATKA KRAATTERIJÄRVELLÄ KAHDELLE 2 VRK
229 €/2 hlöä
Sis. majoitus, aamiainen, virtuaalinen avaruusmatka, Kraatteri -perhepizza, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö.

Virtuaalinen avaruusmatka vie ”avaruuslentäjät” Lappajärven kraatterin synnyttäneen meteoriitin lähtöpaikalle  asteroidivyöhykkeelle Marsin ja Jupiterin väliin. Suurin osa videomateriaalista on aitoa Nasan videokuvaa. Alukseen sopii kerralla neljä henkilöä – lähde huikealle avaruusseikkailulle vaikka ystävien kanssa!

Euroopan suurinta Kraatterijärveä – Lappajärveä – ympäröi kaunis ja rauhallinen luonto, seudulla on myös runsaasti aktiviteetteja. Pyöräile, patikoi, kuntoile, golfaa, kalasta. Nauti vedestä uiden, suppaillen, meloen tai vauhdikkaammin vesiskootterin kyydissä. Lue mitä kaikkea alue tarjoaa mukavalle luontolomalle. Sähköfatbikeja, kajakkeja, sup-lautoja ja vesiskoottereita voit vuokrata TÄSTÄ. Soutuvenettä voit lainata hotellilta majoituksen yhteydessä veloituksetta.

Kulttuuria ja viihdettä tarjoaa mm. Lappajärven Kesäteatteri, Halkosaaren tanssilava, Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa sekä Kivitipun ja Terrace Kirpun live-esiintyjät.
Katso Nykälänniemen palvelukartasta, mitä kaikkea mukavaa Kivitipun lähistöltä löytyy.
Voimassa 31.8.2021 saakka.

 

YSTÄVÄLOMA PAKOHUONEPELILLÄ 1 vrk
240 €/4 hlöä
Sis. kaksi kahden hengen huonetta, Saunatontun Salaisuus -pakohuonepeli, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö.
Voimassa 24.6.2021 saakka

 

Hemmottelulomat

HEMMOTTELULOMA KAHDELLE
1 vrk 229 €/2 hlöä
Sis. majoitus, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö, kuohuviini ja juusto-hedelmälautanen huoneeseen, Hot Stone kuumakivihieronta 60 minuuttia kummallekin.
Tämä loma on ”enemmän kuin hintansa väärti”, sillä majoitusaikaa on pidennetty reilusti. Huoneen saa käyttöön jo kello 13.00 ja luovutus on vasta kello 15.00!
SAATAVANA MYÖS LAHJAKORTTINA

 

Pesispaketti

PESISPAKETTI 1 VRK
65 €/hlö
Sis. majoitus 2 hh, aamiainen, pääsylippu Vimpelin Vedon runkosarjan kotiotteluun, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. 1 hh lisä 30 €.

 

All inclusive -lomat

HELAHOITO – ALL INCLUSIVE
109 €/hlö/vrk
Sis. majoitus 2 hh, aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, iltapala, kaksi drinkkilippua (mieto alkoholijuoma), sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. 1 hh lisä 25 €/vrk. Viikonloppuisin musiikkilippu erikoishintaan.

 

Lisätiedustelut ja varaukset:

Puhelimitse: 044 791 0470
Sähköpostitse: myynti@kivitippu.fi

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tee varaus

Kysy lisätietoja ja varaa oma pakettisi!

044 791 0470