Talviaktiviteetit

KIVITIPUSSA JA LÄHISEUDULLA ON PALJON TALVISTA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE!

– Lappajärvellä ja lähiseudulla on hyviä valaistuja hiihtolatuja, ladulle pääsee suoraan Kivitipun pihasta hiihtoladut.fi
– Lakiksen laskettelurinne Vimpelissä sijaitsee reilun 20 km:n etäisyydellä lakis.fi
– Hotellilta saa vuokrata lumikenkiä, joilla pääsee tutustumaan lähimaastoon, vuokra 10 €/pari.
– Hieman pidemmälle hurauttaa sähköfatbikella, jollaisen voi vuokrata etukäteen TÄÄLTÄ tai puh. 050 5224 903 tai 050 3965 656.
– Myös hyviä moottorikelkkareittejä löytyy, moottorikelkkoja voi vuokrata Alajärveltä https://www.pojatvuokraa.fi/
– Allasosastolla pääsee nauttimaan veden riemuista ja rantasaunan edustalla voi pulahtaa myös avantoon. Rantasauna on lämpimänä näinä aikoina (huom! allasosastolla ja yleisessä avantouinnissa saattaa olla rajoitteita 8.-28.3.)
– Seikkailua ja jännitystä tarjoaa Saunatontun Salaisuus -pakohuonepeli, joka sopii koko perheelle https://kivitippu.fi/pakohuone/
– Järvellä voi narrata kalaa pilkkimällä ja nauttia samalla luonnon rauhasta, vaikkapa eväiden kanssa.
– Eväiden kera on hauska matkata myös kodalle, vaikka makkaran paistoon. Nykälänniemen kodan (matkaa hotellilta n. 700 m) voi vuokrata Kivitipusta, hinta majoittujille 5 €, sisältää polttopuut. Kraatterikodan (aivan Kivitipun rannassa) voi vuokrata TÄÄLTÄ Kodan vuokra on 10 €/h, sisältää polttopuut.
– Hoito-osastolla on mahdollista hemmotella itseään hieronnalla, kaustislaisella jäsenkorjauksella ja monilla muilla hyvillä hoidoilla
– Virtuaalisella avaruusmatkalla voi lennähtää avaruuteen, vaikka koko perheen voimin. Myös mielenkiintoisessa Meteoriittinäyttelyssä riittää tutkittavaa. Avaruusmatka ja meteoriittinäyttely ovat ilmaisia.
– Kaiken kruunaa tietenkin hyvä ruoka ja juoma. Keittiön antimia voi nauttia ravintolassa ja herkkuja on mahdollista tilata myös huoneeseen (huom! ravintolan toiminnassa saattaa olla rajoitteita 8.-28.3., ruokaa voi tilata huoneeseen take away).

OTA YHTEYTTÄ