Strategiapäivät

Strategiapäivät

Strategiapäivät ja muut vastaavat yritystilaisuudet onnistuvat meillä erinomaisesti. Tilat, palvelut ja ympäristö luovat täydelliset puitteet strategiapäiville. Tällaisiin tapahtumiin suosittelemme erityisesti Rantasauna Aquariusta – erillistä rakennusta järven rannalla – jossa voi työskennellä ja virkistäytyä rauhassa oman porukan kesken. Aquariuksessa on mahdollisuus myös majoittua.

Työskentelyn lomassa tai päivän päätteeksi on mahdollisuus ladata akkuja vaikkapa golfaamalla. Opastettu kalastusreissu vie varmasti ajatukset hetkeksi pois työasioista. Lappajärveen pääsee tutustumaan myös laivaristeilyllä. Työssä jumiutuneita lihaksia voi hoidattaa piipahtamalla päärakennuksen hoito-osastolla jäsenkorjauksessa tai hieronnassa. Jäsenkorjausta on mahdollisuus tilata myös Aquariukseen.

Strategiapäivät Rantasauna Aquariuksessa

Upeassa Rantasauna Aquariuksessa on kokoustila, takkahuone, 14 hengen sauna, kaksi pukuhuonetta, sviitti sekä kolme hotellihuonetta. 64 neliön kokoustilaan mahtuu 42 henkilöä. Aquariukseen voi tilata ruoka- ja juomatarjoiluja. Saunomisen lomassa voi pulahtaa uimaan Lappajärveen tai piipahtaa avannossa talviaikana.

Golfaus

Järviseudun Golfseuran kenttä sijaitsee aivan Hotelli Kivitipun vieressä. 18-väyläinen kenttä ihastuttaa luonnonkauneudellaan ja monimuotoisuudellaan. Ensimmäiset 9 väylää pelataan kumpuilevassa metsämaastossa, jossa vaikeutta peliin tuovat pitkät väylät. Takaysi pelataan puistomaisessa maisemassa veden äärellä, haastetta antavat saariviheriöt ja vesiesteet. Erityisyytenä on lahden ylittäminen siipirataslautalla kesken kierroksen.

www.jgs.fi

Risteily M/S Veannettarella

Risteily Euroopan suurimmalla kraatterijärvellä on elämys. Lappajärvellä risteilevä M/S Veannetar on kaunis puulaiva, johon mahtuu 56 matkustajaa, 40 katettuun tilaan. Risteilyn lomassa kerrotaan mielenkiintoisia tarinoita järven synnystä ja elämästä kraatterijärvellä. Laivalle on myös mahdollisuus tilata tarjoiluja – ”pientä purtavaa” ja juomia.

Opastetut kalastusreissut

Ammattitaitoisen oppaan kanssa kalastaminen laadukkailla, nykyaikaisilla välineillä on mukavaa ja helppoa. Opastetut kalastusreissut järjestetään huippuelektroniikalla varustetulla 5,5 metrisellä veneellä. Ryhmän koko voi olla 2-4 henkilöä ja reissun pituus on 2-8 tuntia. Mahdollisuus on mm. ahvenen ja kuhan jigi -kalastukseen ja hauen heittokalastukseen. Välillä voidaan rantautua saareen nokipannukahvien äärelle.

Hoitopalvelut

Valikoimassamme yli 20 erilaista hoitomuotoa, erityisyytenä aito kaustislainen jäsenkorjaus. Klassisen hieronnan lisäksi tarjoamme erikoishierontoja kuten hermoratahierontaa, aromahierontaa ja kuumakivihierontaa. Saatavana on myös mm. akupunktiota, turvehoitoja sekä kampaajan palvelut. Jäsenkorjausta on mahdollisuus tilata myös Rantasauna Aquariukselle.

Jäsenkorjaus ja hieronta hinnasto

Tee varaus

Soita ja räätälöidään teille antoisat strategiapäivät
044 791 0470