Virkistyspäivät ja TYHY

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivämme rakentuvat hyvän olon hoidoista, rentoutumisesta ja mukavasta yhdessä olosta.
Monipuolisesta hoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiselle

30 hoitomuodon hoitovalikoimasta löytyy sopivia yksilöhoitoja jokaiselle. Erikoisuutemme on aito kaustislainen jäsenkorjaus, joka on nivelten ja nikamien hellävaraista käsittelyä, ikään kuin ”neuvottelua nikamien kanssa”. Jäsenkorjauksesta tullaan hakemaan apua erilaisiin vaivoihin ja kiputiloihin pitkienkin matkojen takaa; useimmiten selkä- ja niskakipuihin sekä olkapää-, nilkka- ja polvinivelvaivoihin.

Muita tarjoamiamme hoitoja ovat mm. klassinen hieronta ja urheiluhieronta sekä erilaiset erikoishieronnat kuten hermoratahieronta, aromahieronta, stressiniskahieronta ja kuumakivihieronta. Valikoimassamme on myös turvehoidot, joita tehdään päänahalle, selälle sekä käsille ja jaloille. Akupunktion, vyöhyketerapian ja Hopi -korvakynttilähoidonkin taitajat löytyvät meiltä. Myös kosmetologilla ja kampaajalla on monipuolinen palveluvalikoima erilaisine hemmotteluhoitoineen.

Hoidoissa voi käydä myös useamman henkilön ryhminä

Porukalla voi osallistua esimerkiksi saunayogaan, turvehoitoon tai rentoutukseen. Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen kevyesti pukeutuneena. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä erityisesti niska-hartiaseudulta sekä selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Harjoituksen suotuisat vaikutukset voi tuntea jo yhden kerran jälkeen. Monille Saunayoga on paras tapa purkaa stressin oireita.

Ryhmälle turvehoidot tehdään kasvoille. Lehtosuon turvenaamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Turvenaamio on kevyesti kuoriva ja se sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle ja myös atooppiselle ja akneiholle.

Ohjattu rentoutusharjoitus ryhmälle tehdään rauhallisessa tilassa pehmeällä alustalla. Rentoutuksessa käytetään apuna mm. kevyitä ja helppoja liikeharjoituksia, rauhoittavia hengitysharjoituksia sekä rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia. Rentoutus antaa runsaasti hyötyjä. Se mm. auttaa hermostoa rauhoittumaan ja parantaa keskittymiskykyä sekä unen saantia ja laatua ja tätä kautta koko yleistä hyvinvointia. Ohjatun rentoutusharjoituksen vinkein voit jatkaa rentoutusharjoituksia myös kotona.

Hyvää ruokaa ja kiireetöntä ruokailua yhdessä

Hyvään virkistyspäivään kuuluu oleellisena osana hyvä ruoka ja kiireetön yhteinen ruokailuhetki.

Buffet-pöydässämme on tarjolla monipuolisia, maistuvia ruokia. Halutessanne voitte tilata ruokailun myös a la carte -annoksina. Jos olette varanneet käyttöönne Rantasauna Aquariuksen, voidaan tarjoilut toimittaa myös sinne.

Allasosasto tai Rantasauna Aquarius kruunaa päivän

Leppoisan päivän kruunaa saunominen ja uinti allasosastolla. Jos haluatte viettää päivää rennosti vain oman porukan kesken, kannattaa varata käyttöön upea Rantasauna Aquarius. Rantasaunassa on 14 hengen sauna, kaksi pukuhuonetta, takkahuone sekä kokoustila. Saunomisen lomassa voi pulahtaa uimaan Lappajärveen tai piipahtaa avannossa talviaikana. Saunalle voi tilata ruoka- ja juomatarjoiluja.

Ottakaa yhteyttä myynti@kivitippu.fi tai puhelimitse 044 791 0470. Räätälöidään Teille yhdessä mukava tyhy- tai virkistyspäivä! Halutessanne virkistyspäivän järjestäminen voi olla kokonaan meidän hoidettavanamme.

Esimerkki suositusta virkistyspäivän sisällöstä:

– Tulokahvi
– Yksilöhoitoja
– Ruokailu
– Ohjattu rentoutushetki
– Saunominen ja uinti allasosastolla
Hinta alkaen 34,50 €/hlö + yksilöhoitojen hinta (10 hlöä, ma-pe)

Tutustu hoitoihin
Kaustislainen jäsenkorjaus

+ Kaustislainen jäsenkorjaus on nikamien ja nivelien käsittelyä hellävaraisesti. Hoidon tarkoituksena on palauttaa nivelien, nikamien ja sidekudosten oikea tapa liikkua. Hinnasto

Klassinen hieronta

+ Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronta myös ennaltaehkäisee vaivoja. Hinnasto

Hermoratahieronta 70 € / 105 min.
+ Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkiero, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan.
Aromahieronta 58 € / 90 min.
+ Aromahieronta on lempeä ja rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia hierotaan pehmein sivelyottein. Hoito rentouttaa sekä mielen että kehon.
Stressi-niskahieronta 48€ / 45 min.
+ Stressiniskahieronta on niska- ja hartiaseudun tehokäsittely, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvaa niskan kipuilua ja jännitystiloja. Hieronta tehdään erityisellä Kramppimix -öljyllä, joka rentouttaa ja lämmittää lihaksia.
Hot Stone kuumakivihieronta 60 min., 50,00 €
+ Hot Stone- kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava hoito. Lämmön ansiosta vaikutus ulottuu kudoksessa 3 cm:n syvyyteen asti ja kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu.

Hot Stone kuumakivihieronta jaloille 30 min., 32,00 €

Turvehoidot
+ Käytämme turvehoidoissa Lehtosuon Hoitoturvetta, jota on käytetty hyvin tuloksin mm. ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen ja eturauhasvaivojen hoitoon. Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa.

Turvehoito hiuspohjalle 39,00 €

– sis. turvehaude, hiustenpesu, kampaus, lisänä leikkaus + 10 €

Turvehoito hieronnalla selälle ja hartioille 58 € / 60 min.

Turvekasvonaamio ja hieronta 28 € /30 min.

Akupunktio 40 € / 40-45 min.
+ Akupunktiohoidossa ns. akupisteitä stimuloidaan neuloilla. Akupunktiossa pyritään parantamaan paikallisesti verenkiertoa ja vähentää kudosärsytystä. Akupunktio hoito on osaavissa käsissä turvallista ja siitä ei normaalisti tule sivuvaikutuksia. Arkuutta käsitellyissä paikoissa saattaa tuntua, mutta se hälvenee parissa päivässä. Keho voi reagoida väsymyksenä hoitopäivänä.
Vyöhyketerapia 50 € / 60 min.
+ Vyöhyketerapian lähtökohtana on ajatus, että koko kehomme heijastuu pienemmässä mittakaavassa jollekin muulle osa-alueelle, esim. jalkateriin, kun näitä eri osa-alueita, ns. vyöhykkeitä käsitellään, voidaan vaikuttaa kehossa oleviin eri kohdealueisiin. Vyöhyketerapian avulla pystytään hoitamaan elimissä ja kehon eri osissa olevia epätasapainon tiloja.
Hopi-korvakynttilähoito 30 € / 30-40 min.
+ Hopi- korvakynttilähoito pohjautuu Hopi-intiaanien vanhaan hoitomenetelmään. Kynttilä asetetaan hoidettavan korvan suulle ja kynttilän toiseen päähän sytytetään tuli. Palaminen aiheuttaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan poistaen sieltä epäpuhtauksia, vahvistaa imunestekiertoa, lämmittää ja rentouttaa. Hoidossa käsitellään aina molemmat korvat. Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus.
Kosmetologiset hoidot

+ Kosmetologisia hoitoja ovat mm. jalka- ja käsihoidot sekä erilaiset kasvohoidot. Hinnasto

Kampaajan palvelut

+ Kampaajan palveluita ovat mm. hiusten leikkaukset, kampaukset, värjäykset ja permanentit. Hinnasto

Tee varaus

Soita ja räätälöidään teille mukava tyhy- tai virkistyspäivä!
044 791 0470