Virkistyspäivät ja TYHY

Työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin tarjoamme monipuolisia hoitoja, liikuntaa, luentoja, sauna- ja allasosaston käytön sekä tietysti hyvää ruokaa.

 

Monipuolisesta hoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiselle

Laajasta hoitovalikoimasta löytyy sopivia yksilöhoitoja jokaiselle. Erikoisuutemme on aito kaustislainen jäsenkorjaus.

Muita tarjoamiamme hoitoja ovat mm. klassinen hieronta sekä erilaiset erikoishieronnat kuten hermoratahierontastressiniskahieronta ja kuumakivihieronta.  Akupunktion ja Hopi-korvakynttilä-hoidonkin taitajat löytyvät meiltä. Kampaajalla on monipuolinen palveluvalikoima ja myös jalkahoitajan palvelut ovat saatavilla.

Porukalla voi osallistua esimerkiksi saunayogaan, turvehoitoon tai rentoutukseen.

 

Luennot

– Elintapamuutos – kuinka onnistua?

– Pysyvään painonhallintaan

– Terveyttä ravinnosta

– Liikunnalla hyvinvointia keholle ja mielelle

– Kehon huolto, uni ja palautuminen

– Ikääntyvän liikunta ja toimintakyky

– Paremmin voimin

– Ryhtiä rankaan – alustus ja harjoitus

Luentojen kesto 1 h

 

Ohjatut liikuntatuokiot

– AllasLavis®
max. 25 hlö

– Kahvakuulatreeni
max. 20 hlöä

– Kantritanssi
max. 40 hlöä

– Kehonhallinta ja liikkuvuus
max 25 hlöä

– Kuntojumppa
max. 15 – 40 hlöä

– Kuntosaliopastus ja -harjoitus
max. 20 hlöä

– Lavis-lavatanssijumppa®
max. 40 hlöä

– Physiofit®
max. 30 hlöä

– Physiopilates®
max. 12 hlöä

– Rentoutusharjoitus
max. 40 hlöä

– Sambic®
max. 25 hlöä

– Sauvakävely
max. 25 hlöä

– Senioritanssi
max. 40 hlöä

– Venyttelyjumppa
max. 40 hlöä

– Vesivoimistelu
max. 25 hlöä

Liikuntatuokion pituus 45 min.

 

Hyvää ruokaa ja 

kiireetöntä ruokailua yhdessä

Ravintolamme tarjoaa herkullisia lounaita pöytiintarjoiltuna. Voitte tilata ruokailun myös a la carte -listalta tai pyytää menu-ehdotelmia. Jos olette varanneet käyttöönne Rantasauna Aquariuksen, voidaan tarjoilut toimittaa myös sinne.

 

Allasosasto tai Rantasauna Aquarius kruunaa päivän

Leppoisan päivän kruunaa saunominen ja uinti allasosastolla. Jos haluatte viettää päivää rennosti vain oman porukan kesken, kannattaa varata käyttöön upea Rantasauna Aquarius. Rantasaunassa on 14 hengen sauna, kaksi pukuhuonetta, takkahuone sekä kokoustila. Saunomisen lomassa voi pulahtaa uimaan Lappajärveen tai piipahtaa avannossa talviaikana. Saunalle voi tilata ruoka- ja juomatarjoiluja.

 

Ota yhteyttä myynti@kivitippu.fi tai puhelimitse 06 561 5000. Räätälöidään ryhmällenne yhdessä mukava tyhy- tai virkistyspäivä! Halutessanne tyhy- tai virkistyspäivän järjestäminen voi olla kokonaan meidän hoidettavanamme.

 

Tutustu hoitoihin
Kaustislainen jäsenkorjaus
+ Kaustislainen jäsenkorjaus on nikamien ja nivelien käsittelyä hellävaraisesti. Hoidon tarkoituksena on palauttaa nivelien, nikamien ja sidekudosten oikea tapa liikkua. Hinnasto
Klassinen hieronta
+ Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronta myös ennaltaehkäisee vaivoja. Hinnasto
Hermoratahieronta 70 € / 105 min.
+ Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkiero, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan.
Aromahieronta 58 € / 90 min.
+ Aromahieronta on lempeä ja rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia hierotaan pehmein sivelyottein. Hoito rentouttaa sekä mielen että kehon.
Stressi-niskahieronta 48€ / 45 min.
+ Stressiniskahieronta on niska- ja hartiaseudun tehokäsittely, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvaa niskan kipuilua ja jännitystiloja. Hieronta tehdään erityisellä Kramppimix -öljyllä, joka rentouttaa ja lämmittää lihaksia.
Hot Stone kuumakivihieronta 60 min., 50,00 €
+ Hot Stone- kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava hoito. Lämmön ansiosta vaikutus ulottuu kudoksessa 3 cm:n syvyyteen asti ja kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu.

Hot Stone kuumakivihieronta jaloille 30 min., 32,00 €

Turvehoidot
+ Käytämme turvehoidoissa Lehtosuon Hoitoturvetta, jota on käytetty hyvin tuloksin mm. ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen ja eturauhasvaivojen hoitoon. Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa.

Turvehoito hiuspohjalle 39,00 €

– sis. turvehaude, hiustenpesu, kampaus, lisänä leikkaus + 10 €

Turvehoito hieronnalla selälle ja hartioille 58 € / 60 min.

Turvekasvonaamio ja hieronta 28 € /30 min.

Akupunktio 40 € / 40-45 min.
+ Akupunktiohoidossa ns. akupisteitä stimuloidaan neuloilla. Akupunktiossa pyritään parantamaan paikallisesti verenkiertoa ja vähentää kudosärsytystä. Akupunktio hoito on osaavissa käsissä turvallista ja siitä ei normaalisti tule sivuvaikutuksia. Arkuutta käsitellyissä paikoissa saattaa tuntua, mutta se hälvenee parissa päivässä. Keho voi reagoida väsymyksenä hoitopäivänä.
Hopi-korvakynttilähoito 30 € / 30-40 min.
+ Hopi- korvakynttilähoito pohjautuu Hopi-intiaanien vanhaan hoitomenetelmään. Kynttilä asetetaan hoidettavan korvan suulle ja kynttilän toiseen päähän sytytetään tuli. Palaminen aiheuttaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan poistaen sieltä epäpuhtauksia, vahvistaa imunestekiertoa, lämmittää ja rentouttaa. Hoidossa käsitellään aina molemmat korvat. Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus.
Jalkahoidot

+ Jalkahoito 50 min. 43,00 €
Jalkahoito 70 min. 49,00 €

 

Kampaajan palvelut
+ Kampaajan palveluita ovat mm. hiusten leikkaukset, kampaukset, värjäykset ja permanentit. Hinnasto

Tee varaus

Soita ja räätälöidään teille mukava tyhy- tai virkistyspäivä!
044 791 0470